Πως να σκανάρετε εύκολα έγγραφα με το Google Drive

Ενώ πολλοί άνθρωποι χρειάζονται σε έντυπη μορφή ένα πλήθος από τα αρχεία του υπολογιστή τους ,σήμερα,μπορείτε να σκανάρετε με εύκολο τρόπο οποιοδήποτε αρχείο μόνο με τη χρήση του smartphone σας.Στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεστε για να σκανάρετε τα εγγρφά σας ειναι μία Android συσκευή όπως πραγματοποιείται στο βίντεο παρακάτω.

 

Μπορείτε να ξεκινήσετε ανοίγοντας την εφαρμογή Google Drive του Android smartphone σας.Πιέστε το κουμπί + στην κάτω δεξιά γωνία και στη συνέχεια πιέστε Scan.Η εφαρμογή θα σας μεταφέρει αυτόματα στην κάμερα από όπου μπορείται να τραβήξετε φωτογραφία το έγγραφο που επιθυμείτε.

Επιπλέον,η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την φωτογραφία είτε πατώντας το σύμβολο crop για να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα κομμάτια,το σύμβολο refresh για να προσπαθήσετε ξάνα και το σύμβολο plus για να σκανάρετε εκ νέου.Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία πιέστε το σύμβολο check και το σκαναρισμένο έγγραφο θα αποθηκευτεί απευθείας στο Google Drive.

Μία ακόμη σημαντική συμβολή είναι εάν χρειάζεται συχνά να σκάναρετε αρχεία να δημιουργήσετε μια συντόμευση στην αρχική οθόνη του smartphone σας πιέζοντας παρατεταμένα ένα κενό σημείο της επιφάνειας στην αρχική οθόνη ,στη συνέχεια πιέστε  Widgets και τοποθετήστε το Drive scan. Όταν το τοποθετήσετε,για μία μόνο φορά, θα πρέπει να ορίσετε τον φάκελο που θα αποθήκευονται στο εξής τα σκαναρισμένα αρχεία σας .Πλέον είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το σκανάρισμα.

post